12/3/11

Medalla UNICA 2010 al CORO VELL (Català)El CORO VELL rebrà la medalla de la Unió Internacional de Cinema Amateur (UNICA) en reconeixement pel treball realitzat al llarg dels anys com a plataforma del cinema amateur.

El proper dilluns 14 de març, la Sala d'Actes del Centre Excursionista de Catalunya (C/Paradís 12) acollirà, a les 19'30h, l'acte d'entrega de la medalla UNICA. El cineasta terrassenc Jan Baca, com a representant d'Espanya en la UNICA, serà l'encarregat de fer entrega de la distinció a Jordi Escursell, president de la Secció de Cinema i Vídeo de la Societat Coral Joventut Terrassenca (Coro Vell), que el recollirà en nom de tots els presidents que han mantingut viva la secció i de tots els cineastes que han col.laborat i participat.

L'acte comptarà amb la presència d'Amadeu Aguado, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa i de Joaquim Clos, president del Centre Excusionista de Catalunya.

La sessió també inclourà, a mode de retrospectiva, la projecció d'un muntatge de 73 minuts realitzat expressament per a l'acte amb el programa següent:

- Breu història dels inicis, amb la Coral cantant les primeres estrofes de la Flor de Maig, l’any 1984 sota la direcció del mestre Miquel Casas Bell.

- Selecció d'obres dels 40 anys del Concurs del Rotllo (1967-2007) on es projectaren El jou, de Casamada Films, Teva-meva meva-teva, de Joan Puig, El vagabund, de Manel Balasch, Il·lusió, d’Eduard Balada, Pizarra infantil, de D. Aran-A. O’Neil, Martini’s boys, de Daniel Farriol i El extraño dels germans Lagares.

- Selecció de fragments de films de cineastes que han format part de l'entitat: Jordi Tomàs, Francesc Font, Jan Baca, Toni Garriga, Joan Vilanova, Carles Barba, Pere Font, Josep Lluís Viciana, Carles Puig i Jordi Escursell.

- Selecció d'obres del Concurs Pla Seqüència, on es projectaran una selecció d'obres de les primeres 5 edicions: Pausa, de Paula Rubiralta, Fràgil, d’Eloy Calvo, La Reina del bogavante, del grup TrikiTown i Pim-pam-pum, d’Asier Urbieta i Antoni de Carlos.

Volem mostrar el nostre agraïment a la Secció de Cinema i vídeo del Centre Excusionista de Catalunya per aquesta distinció.

Moltes gràcies!!!

+ info
http://www.cec.cat

  • Compartir
|

No hay comentarios:

Publicar un comentario