12/3/11

Medalla UNICA 2010 al CORO VELL (Català)



El CORO VELL rebrà la medalla de la Unió Internacional de Cinema Amateur (UNICA) en reconeixement pel treball realitzat al llarg dels anys com a plataforma del cinema amateur.

El proper dilluns 14 de març, la Sala d'Actes del Centre Excursionista de Catalunya (C/Paradís 12) acollirà, a les 19'30h, l'acte d'entrega de la medalla UNICA. El cineasta terrassenc Jan Baca, com a representant d'Espanya en la UNICA, serà l'encarregat de fer entrega de la distinció a Jordi Escursell, president de la Secció de Cinema i Vídeo de la Societat Coral Joventut Terrassenca (Coro Vell), que el recollirà en nom de tots els presidents que han mantingut viva la secció i de tots els cineastes que han col.laborat i participat.

L'acte comptarà amb la presència d'Amadeu Aguado, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa i de Joaquim Clos, president del Centre Excusionista de Catalunya.

La sessió també inclourà, a mode de retrospectiva, la projecció d'un muntatge de 73 minuts realitzat expressament per a l'acte amb el programa següent:

- Breu història dels inicis, amb la Coral cantant les primeres estrofes de la Flor de Maig, l’any 1984 sota la direcció del mestre Miquel Casas Bell.

- Selecció d'obres dels 40 anys del Concurs del Rotllo (1967-2007) on es projectaren El jou, de Casamada Films, Teva-meva meva-teva, de Joan Puig, El vagabund, de Manel Balasch, Il·lusió, d’Eduard Balada, Pizarra infantil, de D. Aran-A. O’Neil, Martini’s boys, de Daniel Farriol i El extraño dels germans Lagares.

- Selecció de fragments de films de cineastes que han format part de l'entitat: Jordi Tomàs, Francesc Font, Jan Baca, Toni Garriga, Joan Vilanova, Carles Barba, Pere Font, Josep Lluís Viciana, Carles Puig i Jordi Escursell.

- Selecció d'obres del Concurs Pla Seqüència, on es projectaran una selecció d'obres de les primeres 5 edicions: Pausa, de Paula Rubiralta, Fràgil, d’Eloy Calvo, La Reina del bogavante, del grup TrikiTown i Pim-pam-pum, d’Asier Urbieta i Antoni de Carlos.

Volem mostrar el nostre agraïment a la Secció de Cinema i vídeo del Centre Excusionista de Catalunya per aquesta distinció.

Moltes gràcies!!!

+ info
http://www.cec.cat

  • Compartir
|

No hay comentarios:

Publicar un comentario