10/4/10

VI CONCURS "PLA SEQÜÈNCIA" (Bases català)VI CONCURS “EL PLA SEQÜÈNCIA”

CARACTERÍSTIQUES DEL CONCURS

Dirigit a tots els afeccionats al cine, el tema es lliure dintre de les modalitats de ficció, reportatge, fantasia, experimental....

El repte es aconseguir amb tota la imaginació possible cloure la pel·lícula en un sol pla: “el pla seqüència”.

Per conservar una relació amb el concurs del “Rotllo” i per recuperar a aquells cineastes que ja no disposen de material de cine Super 8 i també incorporar als nous realitzadors i directors , la pel·lícula es pot rodar amb qualsevol càmara de vídeo i la durada ha de ser màxim de 3 minuts i mig (la durada d’un rotllo), el jurat valorarà incloure obres de diferent durada.

No s’admeten obres anteriorment presentades en aquest certamen.

La pel·lícula es compondrà d’un títol, “el pla seqüència” i els crèdits finals.

En el “Pla seqüència” no s’admet cap fotograma (frame) d’un sol color (blanc, negre...), dos fotogrames idèntics (imatges estàtiques), dos fotogrames que no respectin una continuïtat de moviment normal (tall de càmara o d’edició), ni un fotograma que no tingui moviment escènic o d’interpretació, així com no es permet manipular la textura de la imatge (deformacions, grafisme, capes, efectes...)

El àudio, el títol i els crèdits finals son editables, per tant es pot utilitzar tant un so ambient com una banda sonora editada amb efectes, comentaris, doblatges i música. Els títols i els crèdits finals però han de ser de poca durada ( la suma dels dos no pot sobrepassar els 30 segons i no han de tenir imatges del curt presentat )

RECEPCIÓ DELS VIDEOS

Les pel·lícules, degudament rotulades i acompanyades de les dades de contacte del partipant, es podràn entregar en DVD, o format MPG2 (compatible DVD) i hauran d’ésser tramesos a:

(VI Concurs “PLA SEQUÈNCIA”)

CASAMADA FILMS, Sant Francesc 39 – 08221 Terrassa (Barcelona).

El terme d’admissió és el 14 de juny de 2010.

VEREDICTE I PREMIS

Depenent de les obres presentades, el comitè organitzador del concurs integrat per membres del Coro Vell, seleccionarà un total de 20 obres. El llistat dels finalistes i de totes les obres rebudes es publicaràn al blog del Coro Vell (http://corovell.blogspot.com) el 28 de juny.

El veredicte i las projeccions dels vídeos finalistes es faran el 3 de juliol a la Casa Soler i Palet (Carrer Font Vella, 28) a les 22’h..

-PRIMER PREMI amb trofeu i 400 euros

-SEGON PREMI amb trofeu i 200 euros

-TERCER PREMI amb trofeu i 100 euros

-PREMI ESPECIAL A LA INTERPRETACIÓ MASCULINA

-PREMI ESPECIAL A LA INTERPRETACIÓ FEMENINA

-PREMI ESPECIAL AL OPERADOR DE CÀMARA

NOTES IMPORTANTS

La Comissió Organitzadora del Concurs es reserva el dret de modificar o alterar qualsevol dels conceptes d’aquestes bases en cas de creure-ho absolutament necessari.

La Comissió Organitzadora declina totalment la responsabilitat de qualsevol accident fortuït que pogués succeir a les obres presentades a concurs, no obstant es disposa d’un equip modern i de persones tècniques responsables.

Les obres seran qualificades per un jurat format per professionals del món de la imatge.

Tots els guanyadors dels premis en efectiu acusaran rebut del mateix. Els trofeus han de ser recollits per l’autor o representant en el moment de l’acte d’entrega de premis. L’organització no enviarà els trofeus.

Qualsevol informació o aclaració addicional serà facilitada per correu electrònic o telèfon:

corovell@hotmail.com / Casamada Films 93 784 11 27

La participació al Certamen suposa l’acceptació de les bases.

SOCIETAT CORAL JOVENTUT TERRASSENCA

Sant Marià 122, 08221 Terrassa

http://corovell.blogspot.com  • Compartir
|No hay comentarios:

Publicar un comentario